Om

ruckus

Denna sida är min nya sida och den kommer att handla om musik och andra saker som intresserar mig. Jag heter Simon föresten, kul att du tittade in.

Lite kort om mig, jag är 20 år gammal, bor i Västerhaninge utanför Stockholm tillsammans med min mamma Lena och pappa Göran. Jag har tre syskon, David är äldst och har egen lägenhet inne i stan. William är två år äldre än mig och min lillasyster heter Antonia. Mina intressen är att umgås med kompisar, lyssna på musik och spela onlinespel. Spel som går varma hos mig just nu är Dota 2 och CS, tidigare har jag spelat mycket WOW men slutade helt med det för något år sedan då jag kände att det blivit ett beroende.

Jag gillar framför allt lite hårdare musik, rock, hårdrock och metall. Men lyssnar på det mesta egentligen, händer att jag gillar nya poplåtar såväl som hipp hop. Jag spelar då och då i ett band, det är några kompisar som har hållit ihop sedan gymnasiet som spelar  regelbundet ute på klubbar. jag är inte permanent medlem i bandet men får rycka in och spela bas då och då då basisten har börjat plugga i en annan stad.

Min dröm är att få spela mer musik, antingen i bandet jag spelat i eller i någon annan form. Dock så är det alltid svårt att hitta någon grupp man passar med. De flesta av mina vänner är inte alls intresserade av musik så det är svårt att få kontakt med andra man kan samarbeta med. I min vänskapskrets är det mest fotboll och spel som gäller.

Just nu jobbar jag lite extra på en mack men söker arbete så att jag kan skaffa egen lägenhet. Mitt mål är att börja plugga om två år, känner att jag behöver den pausen då gymnasiet var tufft. Vad det blir för utbildning har jag inte bestämt ännu, men hade gärna utbildat mig inom musikproduktion eller liknande. Men kan också bli så att jag tillslut väljer något som jag vet kan ge jobb. Är svårt att leva på sin hobby tyvärr.

stockholm